f

Friends are the family you choose yourself, and i choose you!

Bangs! Hot or Not?

Hei dere! I det sisste har eg hatt mye tid til å lese forskjellige blad fra hele verden og siden eg elske det har eg gjort det en god del og, mest fra Tyskland, Norge og America! Da eg leste dem merket eg at alle hadde noe likt! Bangs, eller som vi sier lugg. Mangen kjendiser har det igjen og eg personlig syns det er meget pen. Carly Rae Jepsen, Zooey Deschanel, Loreen, Katy Perry osv har det. Eg selv har hatt det ei stond og vudere å klippe meg snart igjen, helst med lugg! På bildene nederst har alle mørkt hår og blåe auge, slik eg har det, så trur nok eg komme til å kle det. NOW THE QUESTION: Hva syns du, hot or not?


God Natt Snowflakes :)

Der var vinteren her, allerede! Alle poste det nå og nei det er vell ikke noe nytt at det snør.. Fryse meg i hjel hver eneste sekund eg bare tenke på å gå ut i dette vêret. Kjøpte så mye fine høst kler som komme til å ligge i skapet et helt år, som det ser ut, sjukt trist å tenke på egentlig, siden eg hadde gledet meg mye til å bruke dem!
No har eg nettop komt hjem fra en kompis! Vi såg film og åt god Pizza, så fikk vi mer besøk av ei vennina, koselig å sjå henne igjen, lenge siden da hun flyttet til Stavanger etter sommaren!
Men nå må eg såve, rydding og fest i morgen. 'Note to myself': Find a costume!
Go natt søtinger!
Some make-up here, some mascara there

Hey you guys :) Der var eg klar til og gå på en liten fest i dag og! Er bare sånn jobbparty til ei vennina. Blir sikkert kjempe koslig, siden hun har snakkt om det mye i det sisste glede eg meg sykt no, hørte det er mangen kjekke folk som jobbe der og alle har låv å ta noen med seg, så blir ikke så liten så eg trudde først, men det er jo bare bra med mye folk. - I dag har eg bare åte mye crap food, skuffet øve meg selv, og sitt på 90210, er helt hektet på serie for tiden, det er som dop for meg, ops ops :) Men no skal eg springa ut døren og feste. Have fun guys, xx 

Hot Spring

Hei dere :) Det var suuuper koslig i dag. Ble hentet av søskenbarne mitt tidlig på morgen, slik at vi kunne spise god frokost med egg, rondstykke, kakao å slikt med Tanten å de. Etter det tok det ca 45 min før vi hadde komt oss frem til badelandet. Der hadde de 18 forskjellige Sauna, alt fra 45grad til 100grad, også med sitron eller forskjellige lokter. Også hadde de 4 forskjellige basenger. Vannet der kjeme fra langt under oss, liksom noken meter ned i jorden, for å si det slik. Derfor går det gjennom kristaller og tar opp mineraler som er veldig god for kroppen før det kjeme seg opp i basenget. En utebaseng, en med 36grad, som eg syns var varm nok, et kaldt med ca 20grad og et med saltvann som var varmest. Etter ei stond med bading fant vi ut at dette blir for kjedelig og gjør på i flere timer så vi gjekk rundt og fant noe som passte til alle sammen. Det ble då "Mud behandling". På 45min fikk vi først mud på oss med en liten masasje, så vasket vi det av oss etter ca 15min. Så fikk vi, som eg syns va det beste av alt, salt peeling med sitron lokt, naaam, men det svidde litt på de plassene eg hadde småe kytt eller noe. Med dette måtte vi i en sauna som hadde 100grade, shit, så varmt, trudde eg skulle besvime :O Klarte ikke og sitte der hele tiden så sprang ut å dusjet meg med kald vatn! Brrrr, det var seriøst iskald, men godt. No føles huden min som en babyrompe. Fin å glatt. For alle dere som skal til Tyskland en gang, tar en tur innom, er virkelig verdt pengene. Huden min ble skikkelig reint etter det og det er hundre prosent kos. Her er noen bilde eg fant på nettet, siden det var litt umulig og ta kameraet med inn der. 
 Blue like the Ocean

I dag har eg hatt en lang samtale med mamma å telefonen, helt syk, vi snakke mer når eg er vekke en når eg er hjemme :O Eg er en skikkelig mamma-onge, haha, savne hun så fort at det ikke så vert låv. Hun sa eg skulle nyte de sisste dagene eg er her så eg kjørte til et stort kjøpesenter her i Berlin å shoppa. Var så heldig i dag, fikk alt eg hadde ønsket meg, men når det kom til ting eg skulle kjøpe til familien fant eg absolutt ingenting, så det betyr eg skal på shopping igjen på fredag, koslig. No kom eg nett hjem fra en liten svømmetur med en kompis som eg ikke har sett på lenge, så det var kjempe koslig og snakke med han igjen, catching up liksom. Vatnet der vi var, var heeelt blå-tyrkis, helt sjuk å se på, måtte bare fortelle det. Så no skal eg kose meg med Salat og Sex and the City. Ha en fin kveld alle sammen :) 
1,2,3,4,5,6,7,8,9 ... 9 little puppies

I dag våknet eg når plutselig telefonen ringte, det første eg fikk med meg var at det var søstren min som ringte, hu hørtes skikkelig gla ut men eg var alt for trøtt til å forstå hva hun sa, så alt hun hadde babbla om måtte hun gjenta 10 minutter etterpå, då hadde eg fått meg litt kaldt vann i trynet og våknet skikkelig. There they were! Hunden våres hadde fått valpene. Eg blei så utrolig glad og måtte be dem om å sende noen bilde asap. OMG, så søte de er. No har vi 6 jenter og 3 gutter.  Den sisste jento som kom ut, ble født uten hjerteslag, det var skikkelig trist å hørre, men Mamma ga ikke opp og fikk hun tilbake til livet. No er alle er frisk og drikke uten stopp. Hørte dem gjennom telefon når de ringte. Klare nesten ikke til neste veke tirsdag, da skal eg heim å få se dem selv! Det er moro med to onger! Begge er jenter. Hun helt fremme er den første Irish Setter eg har sitt med rosa nase <3 Hun andre ligger mellom beine, for dem så ikke finne nr. 2.


 

Birthdayparty

God kveld folks! No sitte eg her og ser på "Suburgatory" med kjempe god te og kose meg. Dagen derpå er alltid like kjekt når man ikke har noe som helst å gjør på. Festen i går var helt greit, vi prøvde å lage liv og god stemmning men folke der var ikke i "Partymood" som det såg ut, så det ble for det meste snakking og lite dansing. Dj'n spelte 90s musikk, fordi alle va 90-93 modeller, men eg og de fleste vennene mine like absolutt ikke å hørre på sånt og heller ikke å danse til det. Men vi koset oss med mat og drikka. Eg og Jessi laget Jellyshots som var tomt etter en halv time, sjøl om vi nesten laget 100 stykk. Her er noen få bilde fra i går, desverre så er det bare Jessi og meg for det meste, siden eg ikke legge ut bilde av randoms på fest! Naaam, dere må prøve det, Jellyshots i sjokoladebegger, helt fantastisk. <3 
 

Breakfast for two

Halloen søt foolk! Its been a wonderful day to wake up to. Solen skinnet så varm når eg våknet i dag at det føltes som 30grader om sommeren, så ikke noe jul nei :) men det er vell like bra. Eg fikk besøk av en god kompis til frokost og vi dro ned til Mc Cafè og åt Bagels med kylling, fyyy så godt det var. No skal eg fikse meg litt før eg skal treffe ei vennina. Vi skal handle alt til å lage jellyshots og en stor vodka melon, håpe vi lykkes og det smake godt til slutt. For i dag skal vi ut å feire bursdagen til tre herlige jenter, seie de vertfall, for eg kjenne bare ei av dem, woops woops, blir spennende. Christmas already?


God kveld søtinger! For noen dager siden var eg og ei vennina litt på shopping i midten av Berlin, der så TV-tower'n f.eks. står! Det var en liten sjokk å komme hit, siden det var ei stond siden eg var der sisst og alt hadde forandre seg helt. Det såg ut som vi hadde desember og alle var klar til å feire jul. Tyskerene er vell litt kjent for å feire det stort, derfor har mangen allerede begynnt å pynte, kjøpe inn presanger og ete christmascandy. For min del er det endo litt for tidlig og eg håpe forsatt på noen fine varme dager i solen. Men så syns eg og at det var veldig koslig å komme hit, vertfall med beste venninen min på siden av meg. Butikkene i norge har vell og begynnt å selger julesnop og sikkert snart julebrus, som mangen eg kjene glede seg til, utenom meg, eg syns du smake berre sukker, helt grusomt, wræh. 
Helt siden eg var liten var det tradisjon og gå minst en gang på julemarked før jul. Vi tok forskjellige karuseller og åt alt mulig mat vi hadde lyst på. Som oftest kjørte vi bort på kvelden, slik at vi kunne sjå alle de fine lysene som var på. I år skal eg kanskje hit og å feire jul litt før med familien min her og så til norge igjen for å feire der også. 

Er dere i julestemmning allerede? :)

Pssst!Hello folks :) No er det på tide å fortelle dere også, my little secret ->  For noen dager har eg bestillt billetten hjem til Norge. Skal vis nok på kurs der. Fikk ikke helt til å fikse livet her i Tyskland, så då blir det Bømlo igjen for ei stond. Glede meg veldig å komme hjem etter noen veke her med bare stress og ingen positive svar. Men de sisste 13 dagene her skal nytest. I dag får eg besøk av en veldig god kompis. Vi skal på sushi date og kose oss masse me film. I helgen skal eg ut å feire litt bursdager, alt til sammen blir det to fester og tre bursdager på en helg, woops woops. Vaskemaskinen er på for å vaske de kjolene eg har med meg. Før eg reise skal eg og trene mye, vere med venner, på tur, frisør, kosmetikkbesøk og rocka dansegulvet igjen og igjen. 

Train insane, or remain the same!

Hey søtinger! I dag var det skikkelig chill dag :) sto opp seint og gjore absolutt ingenting, helt til tanten min ringte, så ble det full panikk i huset. Måtte fikse meg på 10 min. og hadde så vidt kledd på meg. Vi skulle på hundevakt til søskenbarne mitt og gå litt på tur med han. Så koste vi oss bare hjemme etterpå med Kake og tysk TV. Det vil si "How i met your mother" på tysk. I går ble det seint trening med ei vennina, skikkelig koslig. 1200 m svømming klarte vi på 60 min. Trudde jo vi var skikkelig god i form, men når eg leste tidligere på nettet i dag, sto det at vi skulle klart 1500 på samme tid -.- typsik! No blir det seint filmkos. Skal se "The Avengers" og ete masse frukt! Om dere ikke har sitt den, så må dere det, sooon! 
Om noen dager skal eg tilbake til norge for noen uker for å gå på kurs og slikt. Blir kjekt å sjå familien og venner igjen, men det beste med alt er at vi skal få valper.


Love is louder

Dere må se denne videon, det er helt utrolig rørende, hvertfall for noen som har vært opp i slike situasjoner som meg. I dag er eg en sterk person på utsiden, men innsiden kan noen ganger endo vere veldig svak og vondt. Eg håpe at når folk ser dette, at dei realisere hva dei gjør med en person. Noen er ødelagt for resten av livet, det er ikke alle som er like sterkt som Demi Lovato og Jillian Jensen. Og er det verdt det? Hva føler noen når dei mobbe andre? Selvtillit? Styrke? Er de kanskje redde selv? Eg har absolutt ingen peiling, men for meg har ingen låv å mobbe en annen person, ever! For noen år siden startet Brittany Snow, kjent for "John Tucker must die", Promnight", "Hairspray" osv., en kampanje mot mobbing som hette "Love is louder". 

 
Sun over Berlin

Good morning sleepy heads :) No har jeg spist goood frokost og lest litt blogger ute på terassen og nytet solen, så det var jo en ganske koslig start på dagen, men no er det å vakse hele leiligheten! Ikke berre å tørke støv nei, må også vaske kler, ta oppvasken fra hånd, siden oppvaskemaskinen ikke virke og bytte sengetøy, veldig gøy. Etter det blir det vell bare serie ei god stond før eg skal gå på trening med en herlig liten gjeng. Vi skal svømme rundt 2000 m! Det blir gøy. Elske å svømme. Skulle vell hatt rød hår igjen å kallt meg for "Ariel the Mermaid". 

 


Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with themHeisann søtinger. Etter ei god stond med bloggpause, syns eg det var på tide å begynne igjen, so here we go. Akkuratt no bur eg i tyskland igjen, men
vudere å flytte tilbake til norge, pretty soon. For det meste går eg rundt i Berlin i flere timer og tenke om det er det eg vil. Berlin eller Bømlo? Begge har 
sine  fordeler. Har vore en god del på shopping får å sleppe å få vondt i hoved av all tenking. I dag har eg endelig fått internett, så trenge ikke å sjå på 
Sex and the City for 101 gong.  So no er da Facebook og Skypetime etter noken veker :) Welcome to my diary! Eg er ei tysk jenta på 19 år som har flyttet til norge for noen år siden og nå tilbake til tyskland.

arkiv

 • August 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Hund
 • Lillz

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin
 • Instagram

  hits