f

Proteinsmoothie

Im in love. I går lagde eg og søsteren min smoothie igjen. Da vi syns det er kjekkast å prøve oss frem bruke vi aldri noen oppskrifter egentlig, alltid like spennende ;-) Det ble jordbær, blåbær, litt skogsbær, 1/4 banan og masse frosne bringebær. Siden det var en del sure bær skulle vi bruke noe søtningsmiddel men ville holde det sunn, så da fant vi frem proteinpulveret mitt! Beste så finns, låve dere! Den er bestilt fra nettet spesielt utviklet til kvinner og smake jordbær! Nam!

Pulveret hette "Fit and Smart" og er bestilt fra gymgrossisten. Finns i flere smaker og! Merket er Charlotte Perrelli. Alt finns i rosa for de så like det, i do <3

Nike

Heisann :-) i går trente eg og Lena litt Intervall ute i fine vêret. Eller litt og litt, til slutt brukte vi vell en og halv time, men det var skikkelig deilig altså. Med en oppdatert spilleliste går det enda bedre syns eg så da ble rundt 20 nye motiverende sanger innpå mobilen :-)

Denne appen bruker vi hver gang til jogging. Veldig greit å se hvor mye, hvor kjapt og hvor lenge vi klarte å jogge. Eg personlig syns det er den beste motivasjon appen eg noen gang har hatt. Så den kan eg virkelig anbefale til absolutt alle så jogge. Det er nett det samme om dere begynne å trene no eller om dere er profi :-) go on people. Stor pluss er at appen er gratis og har stadig nye oppdateringer, kjempe gøy <3

Start your day right

God morgen søt folk :-) På fredager er det ikkje så vanskelig å stå opp så de andre dagene i uken der man skal på jobb. Mandagen er vell verst for alle kan eg tenke meg, men fredagen derimot er bare deilig! Eg i allefall står opp med tanken at det snart er helg. I tillegg pleie eg å ha kosedagen min på fredager, men det er trening for det. Skal jogge med ei venninna etter jobb idag så det glede eg meg veldig til. Vi er skikkelig flinke å jogge sammen fordi vi pushe hverandre til 120%. Motivasjon til 1000, elske det <3

Til frokost hadde eg i går Gresk Yoghurt med Frukt og Kanel. Siden eg hadde god tid lagde eg meg et glass sjokolade melk og leste Fit For Fun. Det magasinet ligne litt på det norske Shape up bladet. Dere må forresten kjøpe sisste så har komt ut. Den er seriøst utrolig gøy å lese, mye inspirasjon, informasjon og motivasjon å hente der.

Ha forsatt en fiiin dag folkens!!

To early to care

Hallaisen :-) de fleste har vell begynnt med ferie og er ferdig med eksamen og greie, håpe det gjekk fint med alle sammen! Heldigvis slapp eg det i år, men får det nok til neste håpe eg, siden ønsket er å studere til høsten. Sisste uke fikk eg første Snap av ei venninna som dro til syden og siden det har eg sikkert fått flere 1000000 av dem! Hyggelig at de tenke på meg men sykt plagsomt at eg sitte og jobbe hele dagen. Får jo så vidt det fine vêret med meg, men skal ikkje klage. Forhåpentligvis bestille eg og gjengen billetter i løpet av helgen, det blir kooonge. Glede meg så en liten onge :-)
Ellers har eg begynnt å jogge igjen en del, skikkelig koslig når eg har hunden med meg. Han blir så glad at eg får lyst å springe hver dag etter jobb, men kroppen er ikkje helt med på da. Motivasjonen er vertfall på topp å hvis an ikkje er det en dag slappe eg enten bare av eller eg ser på inspirerende bilde, blogger, magazin etc, hjelpe 100%. Sisste veke belønnet eg meg selv med en ny joggebukse! Love it!Welcome to my diary! Eg er ei tysk jenta på 19 år som har flyttet til norge for noen år siden og nå tilbake til tyskland.

arkiv

 • August 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Hund
 • Lillz

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin
 • Instagram

  hits