Since last time

Tudelu people :-) Da var det endelig helg og vêret er jo absolutt ikkje på våres side her i Bergen, typisk, men da har eg endo bedre grunner for å holde meg inne og gjera litt husarbeid, som virkelig må til. Blir det for kjedelig eller for mye kan eg jo slappe av med litt Yogi Tea og noen Episoder Gossip Girl. Har kommet til Sesong 5 og må innrømme at eg forsatt er like hektet som på første dagen eg såg det, selv om eg har hatt noken pauser og sitt på mye annet rart så går på TV these days. Siden sisst - Nå har eg fått meg en ny jobb her i Bergen som Saksbehandler i et Forsikringsselskap (veldig spennande) og blitt valgt til Presentant for NLA i Studentparlamentet, mye på en gang og det merke eg stadig mer, så helgene er endo mer velkommen hos meg enn før. I tillegg har eg endelig fått meg en ny treningsplan og måltidsplan for å kunne jobbe bedre med målet mitt, som enda er laaangt vekke, but reachable. No skal eg vaske videre og hørre på gammal musikk mens de fleste av vennene mine har big Hangover etter Halloweenfestene de sisste dagene, super gøy å mobbe dem (haha-evil).

 
Danmark 2013Endelig er alt pakket ut og vi har fått kvilt litt. Etter 1 1/2 veke bare kjøring fra Norge til vest Tyskland var vi ganske så sliten, men det var absolutt verdt det. Vi, altså eg og mamma, tok danskebåten sammen med Abby, som er en av hundene våres. Det gjekk fint, men eg kan desverre ikke anbefale å ta båten med en hund der, iallefall ikke Fjordline. De kaller det for hundehotell, men det er langt i fra et hotell. Ville heller kallt det for fengsel. Det var kalt, liten, sjeten og ¨rommet¨ befant seg i der det allermest bråk, lurt for hunder som allerede hørre alt 7x høyere enn vi gjør det. Det så kallte hotellet koster bare 100kr per hund, men til og med desse 100kr eg alt for mye for dette. Men men, nok klaging. Etter vi hadde komt til danmark gjekk vi en lang tur på stranden. Det var utrolig fint vær og lite vind, så det var rett og slett deilig. Vi hadde så lyst å bare bli der, men vi skulle jo videre til Berlin. Der var vi i noen dager før vi tok turen ned til Mannheim for å vikse labben til den søte valpen våras. Alt i alt gjekk det suveren over :-) 
Det beste med hele turen var vell å se venner og familie igjen og de fine turene på stranden i Danmark! Flere bilder kommer senere! Ha en fin kveld folkens!  

Winter goes and feelings come

Akkurat rundt denne tiden av året er det alltid like kjekt å se på romantiske filmer med en spesiell venn eller uten. Eg bare elsker å legge meg i sengen med vinduet litt åpent å se på filmer "Letters to Juliet" eller lignende. Vinden kommer i en liten brise gjennom gardinen, så gjør at det lokte fantasktisk vår. Rett foran vinduet mitt har vi en liten hage, uten blomster men med mye gress som lokte himmelsk etter det regnet litt. Kjekkest er det vell med kjæresten ved siden, men for tiden ligge eg her enten med min lille venn Atze eller noen venniner. Vi prater alltid om hvor kjekt det blir når vi har funnet vår stor kjærlighet og hvordan det komme til å bli, men nå sier vi bare YOLO, haha :-) det betyr vell mest at vi ikke bruke meste parten av tiden å lete desperat etter noen, men at vi tenker vi den rette kommer nok en gang så vi kose oss sammen så lenge vi har hverandre. Alle vett vell at når en spesiell person joine* livet blir det alltid mindre vennetid, uansett hvor mye man prøve.
Tidligere i dag satt eg og såg Sex and the City igjen, what else liksom, bare elske serien, helt sjamerende spørre du meg. Etter det hadde eg forsatt lite energi og bare satt på nettet. Det eg alltid gjør når eg kjede meg er å gå inn på Weheartit.com og lete etter inspirasjon. Denne siden er bare helt fantastisk og eg kunne brukt dager på den. I dag var temaet *SPRING* så her er noen bilde eg fant. 2-3 har eg fikset litt ved hjelp av pixlr :-)Hva gir deg inspirasjon?  


  

Give me strength

Heisann! I dag har det rett og slett ikke vore en av mine beste dagene. Rundt klokken 12 måtte eg ta bussen hjem. Allerede i går merket eg at formen ikke var helt på topp, så da eg våkna i dag mårres hadde det blitt enda verre. På jobb måtte eg uansett så eg ville ihvertfall prøve. Eg sto opp og lagde meg en stor kopp te med Asperin, så egentlig pleie å hjelpe. Men denne gangen skulle det bare ikke skje. Etter eg tok bussen hjem la eg meg rett i sengen å såv i noen timer. Gud, så deilig det var. Planen av å ha en skikkelig treningsuke gjekk altså rett i dassen, men men, forhåpentligvis kan eg tar det igjen neste veke, så no koser eg meg bare med Sex and the City Season 1. Det er så lenge siden eg har sitt på det. I neven med en stor kopp varm sjokolade med noen småe søte Marshmallows. 


Dette er noen av de tingene eg kjøpte i London sisste mnd. Kjempe fornøyd. Har også skreve mye i Oppskriftboken allerede. Glede meg til bestillingen fra iherb.com kjeme, så eg kan begynne med å lage noen av dem! Bilde skal dere få se selvfølgelig. Har en fin kveld videre søt folk! 

Shine at me

Hei alle sammen :) Guuud, så stress det er å søke jobb hver dag. Skriver søknader hele tiden og får lite svar, sjukt deprimerendes, men jeg må berre stå på ellers blir det jo aldri noe.
Har tenkt å spare litt no til Londonturen i Februar, så blir lite shopping framøve som sikkert blir myere vanskligere enn det jeg trur no. Elske jo å shoppe og gjør det nesten hele tiden. Selv om det av og til bare er en mascare eller noe. Når jeg sier til vennene mine at jeg skal spare litt penge no får jeg så utrolig respons av di altså. Mye som "du klare det lett " og " vi trur på deg " ... KØDDA! Eneste de gjør er å le, kjempe gøy! Men da tenker jeg bare, i'll show you, bitches! Kanskje uten Bitches da, men still. Dette bildet er fra i fjor november. Et år siden og jeg har forandret meg så lite, pff.  
Some make-up here, some mascara there

Hey you guys :) Der var eg klar til og gå på en liten fest i dag og! Er bare sånn jobbparty til ei vennina. Blir sikkert kjempe koslig, siden hun har snakkt om det mye i det sisste glede eg meg sykt no, hørte det er mangen kjekke folk som jobbe der og alle har låv å ta noen med seg, så blir ikke så liten så eg trudde først, men det er jo bare bra med mye folk. - I dag har eg bare åte mye crap food, skuffet øve meg selv, og sitt på 90210, er helt hektet på serie for tiden, det er som dop for meg, ops ops :) Men no skal eg springa ut døren og feste. Have fun guys, xx 

Pssst!Hello folks :) No er det på tide å fortelle dere også, my little secret ->  For noen dager har eg bestillt billetten hjem til Norge. Skal vis nok på kurs der. Fikk ikke helt til å fikse livet her i Tyskland, så då blir det Bømlo igjen for ei stond. Glede meg veldig å komme hjem etter noen veke her med bare stress og ingen positive svar. Men de sisste 13 dagene her skal nytest. I dag får eg besøk av en veldig god kompis. Vi skal på sushi date og kose oss masse me film. I helgen skal eg ut å feire litt bursdager, alt til sammen blir det to fester og tre bursdager på en helg, woops woops. Vaskemaskinen er på for å vaske de kjolene eg har med meg. Før eg reise skal eg og trene mye, vere med venner, på tur, frisør, kosmetikkbesøk og rocka dansegulvet igjen og igjen. 

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with themHeisann søtinger. Etter ei god stond med bloggpause, syns eg det var på tide å begynne igjen, so here we go. Akkuratt no bur eg i tyskland igjen, men
vudere å flytte tilbake til norge, pretty soon. For det meste går eg rundt i Berlin i flere timer og tenke om det er det eg vil. Berlin eller Bømlo? Begge har 
sine  fordeler. Har vore en god del på shopping får å sleppe å få vondt i hoved av all tenking. I dag har eg endelig fått internett, så trenge ikke å sjå på 
Sex and the City for 101 gong.  So no er da Facebook og Skypetime etter noken veker :) Welcome to my diary! Eg er ei tysk jenta på 19 år som har flyttet til norge for noen år siden og nå tilbake til tyskland.

arkiv

 • November 2013
 • August 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • November 2012
 • Oktober 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Hund
 • Lillz

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits